Mijn favorieten

Wie zijn wij


Mijn naam is Hanita Arns. Ik werk sinds 1999 in de makelaardij in Wageningen en omgeving. In 2007 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur. Ik onderscheid me door een persoonlijke aanpak en sommige dingen net even wat anders te doen.

Als geen ander weet ik dat een huis kopen of verkopen grote beslissingen zijn met verschillende gevolgen die nog jarenlang invloed hebben op je leven. De eventuele risico's zijn groot en deze wil je natuurlijk zo klein mogelijk houden. Dus ben je gebaat bij een makelaar waarin je vertrouwen hebt en die je van A tot Z begeleidt. Iemand die je belangen behartigt en die je vooraf eerlijk vertelt wat de mogelijkheden zijn, en actief voor je aan het werk gaat. Kennis van de lokale markt in combinatie met onderhandelingstalent zorgen voor de beste prijs, of je nu een woning koopt of verkoopt. Zo'n iemand ben ik. 
 

Maatwerkopdrachten en kunst

Daarnaast denk ik graag met je mee als je toe bent aan iets nieuws, maar daarvan nog geen concreet beeld hebt. Samen brainstormen en de mogelijkheden op een rijtje zetten, ook financieel. Mijn persoonlijke benadering en aandacht is mijn kracht. Ik vind het leuk mensen te coachen en te inspireren op weg naar een andere woning.
Dat doe ik een maatwerkopdracht, en in het organiseren van pop-up galleries op bijzondere locaties en huizen. Daarmee geef ik jonge kunstenaars de mogelijkheid zich te presenteren. ]

Mijn klanten waarderen mijn aanpak. Ook de branche: In 2005 ben ik uitgeroepen tot de best verkopende vrouwelijke makelaar van het jaar! 

Belt gerust om een afspraak te maken. Ik zie er naaruit je te ontmoeten.