Mijn favorieten

Wonen en kunst

 
In mijn dienstverlening staan inspiratie en ontmoeting centraal. Naast mijn persoonlijke begeleiding organiseer ik ter inspiratie ‘open huizen‘ op bijzondere plekken en in bijzondere huizen. Vaak in combinatie met een lezing over een relevant onderwerp of een pop-up galerie. Ik geef graag zo beginnende kunstenaars uit Wageningen en omgeving de kans hun werk te exposeren.
 

Interesse voor een 'open huis'?

Heb je interesse voor zo’n ‘open huis’? Schrijf je in als bezoeker. Ik stuur je dan een uitnodiging voor de komende ‘open huizen’. Er zijn geen kosten aan verbonden. 
 

Interesse om te exposeren?

Ben je een beginnende kunstenaar of  kun je nog wel wat bekendheid gebruiken? Schrijf je in als kunstenaar en voeg een paar voorbeelden van je werk toe. Dan neem ik contact met je op.