Mijn favorieten

Mijn passie


Makelaar-zijn is een mooi vak. Je ontmoet veel mensen die je kunt helpen. Niet alleen sec met de aankoop of verkoop van hun woningen. Ik denk ook graag met ze mee. Samen brainstormen en de mogelijkheden op een rijtje zetten.

In de loop der jaren merkte ik dat juist die persoonlijke benadering en aandacht mijn grote kracht is. Ik ben voor veel mensen een inspirator en coach. Mensen die toe zijn aan een wending op woongebied, maar nog geen concrete beelden voor zich zien. Door te luisteren naar de vraag achter de vraag komen behoeftes boven waar we vervolgens mee aan de slag gaan.  
 
Soms ben je toe aan iets nieuws omdat het huis je niet meer past. Vaak is dat op een schakelpunt in je leven, zoals:
  • De kinderen zijn het huis uit en laten een grote, lege woning achter.
  • Kinderen worden groter en het huis raakt bekneld.
  • De tuin onderhouden wordt langzamerhand een last.
  • Je wilt na een scheiding een nieuwe start.
  • Het overlijden van je partner vraagt om keuzes maken.
  • Je verlangt steeds meer naar rust en groen om je heen.
  • Je wilt breken met sleur en wilt op een bijzondere plek wonen.
 
Dat zijn voor mij uitdagingen waarmee ik graag aan de slag ga. Natuurlijk verkoop ik ook graag je huidige woning. Ik zit al jaren in het makelaarsvak. Sinds een aantal jaren ben ik zelfstandig makelaar en kan zo mijn eigen draai aan het mooie vak te geven.

 

Speciale ‘open huizen’ ter inspiratie

Ontmoeten en inspireren zijn mijn drijfveren. Vandaar dat ik regelmatig een ‘open huis’ organiseer in bijzondere woningen of op bijzondere locaties. Soms nodig ik een interieurexpert of een tuinarchitect uit voor een lezing over de nieuwste trends of geef ik beginnende kunstenaars een plek hun werk te exposeren.
 
Heb je interesse? Schrijf je in en ik stuur je een uitnodiging voor de komende ‘open huizen’.