Mijn favorieten

Huis verkopen


Je wilt je woning verkopen. Een bepalend moment in je leven. Het verkopen van een huis is spannend en gaat altijd gepaard met emoties. Begrijpelijk en absoluut normaal. Daar hoort een goede makelaar bij waarin je vertrouwen hebt en die goed werkt levert. 

Dat je juist tijdens dit belangrijke moment kwaliteit van een makelaar eist, is vanzelfsprekend. Je mag verwachten dat je de juiste tools krijgt aangereikt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Van een makelaar die niet alleen verstand van zaken heeft, maar die ook extra stappen voor je zet, initiatief toont en zich bewust is van de taak om je van gedegen advies te voorzien. 


Mijn aanpak

  • Het verkopen van je huis begint na bezichtiging met een gedegen gesprek waarin ik alle eigenschappen van je woning goed met je doorneem. Ik hoor graag wat van de geschiedenis en hoe fijn je er gewoond hebt.
  • Daarna volgt het maken van een optimale presentatie. Mijn gespecialiseerde fotograaf brengt je woning zo optimaal mogelijk in beeld. Desgewenst krijg je een advies van mijn styliste.
  • Door publicatie op Funda en mijn website breng ik je woning onder de aandacht van potentiële kopers. Ik ben ook thuis in de nieuwe media. Je woning wordt onder de aandacht gebracht op Facebook en Twitter.