Mijn favorieten

Hanita Arns

Ik ben Hanita Arns en ik ben sinds 1999 werkzaam in de makelaardij in Wageningen e.o. en ben in 2007 beëdigd als makelaar-taxateur. Sinds enkele jaren ben ik zelfstandig makelaar met een geheel eigen touch, werkend vanuit mijn professie én passie. Net even anders dan gangbaar in de makelaardij.
 
Mij gaat het erom jou aan een fijne, nieuwe woning te helpen. Dat doe ik op een persoonlijke manier. Ik denk graag met je mee en behoed je voor mogelijke risico’s.
 
Als geen ander weet ik dat een huis kopen of verkopen grote beslissingen zijn met gevolgen die jarenlang invloed hebben op je leven. De eventuele risico's zijn groot en deze wil je zo klein mogelijk houden. Dus je bent gebaat bij een makelaar waarin je vertrouwen hebt en die je van A tot Z begeleidt. Ik ben:
  • Iemand die tijd voor je neemt, je begrijpt en met je de mogelijkheden bekijkt. Ook als je nog geen concreet beeld hebt van je toekomstige woning.
  • Iemand die je belangen behartigt en die je vooraf eerlijk vertelt wat de mogelijkheden zijn, en actief voor je aan het werk gaat.
  • Iemand die kennis heeft van de lokale markt en in combinatie met onderhandelingstalent zorgt voor de beste prijs, of je nu een woning koopt of verkoopt.


Wonen en kunst

Mijn persoonlijke benadering is mijn kracht. Ik vind het leuk mensen te coachen en te inspireren op weg naar een andere woning. Dat doe ik in een zoekopdracht en in het organiseren van pop-up galleries op bijzondere locaties en in huizen. Daarmee geef ik jonge kunstenaars de mogelijkheid zich te presenteren. Bekijk mijn pagina Wonen en kunst.


Beste makelaar van het jaar

Mijn klanten waarderen mijn aanpak. In 2007 ben ik uitgeroepen tot de best verkopende vrouwelijke makelaar van het jaar! En daar ben ik nog steeds trots op. 


 Hanita Arns 

 

Hanita Arns Makelaardij

Kantoor Vestiging Hanita Arns Makelaardij

Adresgegevens

Oudlaan 114
6708 RG Wageningen
KvK nummer: 61095788
BTW nummer: NL001922792B36